Postitlappar för minnets skull

postitlapparPostitlappar hjälper många genom vardagen, både på arbetet och i hemmet. Det som gör postitlappar så populärt är att de hjälper oss att minnas saker vi annars inte hade kommit ihåg i dagens samhälle där ett högt tempo är A och O i nästan allt vi gör. Postitlappar gör att vi snabbt får syn på det vi behöver minnas för stunden och att ingenting glöms bort.

Om du känner att du är dålig på att komma ihåg saker är ett tips att skaffa postitlappar. De finns i olika storlekar och former för att du ska kunna välja det som passar din vardag och ditt ändamål bäst. Behöver du få syn på lappen snabbt kan du skaffa postitlappar med form eller lite större postitlappar som tar mer plats. Något annat som hjälper dig att se din minnesanteckning är färgen. Välj därför en stark färg om ditt syfte är att se lappen oavsett allt runt omkring och på så sätt minnas det du inte får glömma.

Om du bara vill skapa ordning bland en massa pappershögar kan det vara bättre med lite mindre postitlappar som har en mer diskret färg. Detta för att du får bättre arbetsro av färger som ”skriker” mindre.